„Да имаш място, където да се прибереш е ДОМ, да имаш някого когото да обичаш е семейство, а да имаш и двете е благословение“. Водени от това мото ние от екипа на Prime Developments Co изградихме десетки домове през годините и продължаваме да го правим…

Prime Developments Cо е име с традиции в строителството. Създаването на сгради не е просто процес, нужно е опит, постоянство, конкурентност, иновативни процесии и технологии и много любов към работата си. За това ние от екипа на  Prime Developments Co водени от опита си в бранша през годините работим непрестанно като обръщаме специално внимание към всеки детайл и създадохме не просто сгради, а вашите нови и мечтани домове.

Основната дейност на компанията е строителство като след реализирането на даден проект ние продължаваме да сме с нашите клиенти като менажираме  своите жилищни и ваканционни комплекси. Нашите клиенти са уверени в способностите ни да ги напътстваме и да им съдействаме през всеки един етап от покупката на имот.  Обръщаме особено внимание към всеки детайл – от избора на висококачествени материали, които използваме за реализирането на проектите си без компромис в качеството, до самата покупка на имот и неговият интериорен дизайн, изцяло съобразен с желанието на клиента.

Стараем се всичките ни проекти да са в пълна хармния с природата за това подбираме локациите на проектите си с особено внимание. През годините назад сме реализирали няколко комплекса в Слънчев бряг – «Dawn Park», «Dawn Park Deluxe», «Izida Palace I&II» и «Venera&Anastasia Palace», комплекс «Artur» в Свети Влас, комплексът от къши «Olympia» в Созопол,  «Cornelia» в ски курорта Банско и жилищна сграда «City Jewel» в столицата. В момента тече строителството на най-новият ни проект в столицата, в престижния квартал Драгалевци – «Beverly park».

Защо да изберете нас?

Eксклузивни жилищни комплекси

 

 

Ние Ви предлагаме недвижими имоти в ексклузивни жилищни комплекси, отличаващи се с уникална архитектура, интериорен дизайн и всички удобства. Нашите комплекси се отличават от останалите комплекси, защото ние предлагаме на клиентите си изключителни удобства за висок стандарт на живот.

Високо качество на строителството

Нашата компания има дългогодишен опит в строителството на жилищни и ваканционни комплекси и гарантира високо качество на строителството. При строителството на стените се използват само тухли, а не гипсокартон, и отлична топло, хидро и шумо изолация. Използваме само висококачествени материали с многогодишна гаранция.

Най-привлекателните курорти

Комплексите ни се намират в най-привлекателните курорти по Българското черноморие, най-полулярните ски курорти и в столицата и представляват отлична инвестиционна възможност за тези, които са вложили парите си в разнообразни места.

Грижа за Вашата собственост

Компанията ни се явява инвеститор, строител и управляваща компания на всички наши комплекси и ние се грижим за Вашата собственост целогодишно – охрана, почистване, поддръжка на общите части и Ви предоставяме отлична възможност да получите допълнителен доход от отдаване под наем на Вашия имот.

Обектите ни са финансово обезпечени

Нашата фирма се е утвърдила на пазара като надежден инвеститор – ние не строим с кредити и нашите обекти са обезпечени финансово от началото на строителството.

Нашите Проекти