Инвестиции и строителство
Менажиране на собствени имоти
Продажба на имот
Поддръжка на комплексите
Обзавеждане и дизайн

Устойчивост и прогресивност

1.Инвестиции в строителството

Prime Developments е компания с над 15-годишен опит на пазара като многократно сме се доказвали, устоявайки на предизвикателствата в бизнеса и преминавайки успешно през няколко кризи на пазара на имоти в световен мащаб. Умението ни да поемаме умерен риск и изграденото към нас доверие от клиенти и партнъори са ни дали възможност не само да се съхраним, но и ни мотивираха да се развиваме успешно с прогресивни темпове.

 Сигурност и спокойствие в стопанисването на имот

2.Менажиране на имоти

Ние помагаме на клиентите, закупили имоти от нас да получат стабилен доход от инвестицията си като отдаваме имота им под наем.
Гарантираме добра възвращаемост на вложените средства в имот, тъй като имаме изградени дългосрочни партньорски отношения с чуждестранни и български партнъори, както и екип, който да се грижи за това.

Спокойствие, комфорт и хармония

3. Продажба на имот

Покупката на нов дом е важна крачка за всеки клиент, а купувайки имот от нашата компания ние правим този процес лесен и приятен. Нашите сътрудници са неотлъчно до клиента и му съдействат от избора на подходящия имот до обсъждане и подписване на предварителния договор и финализиране на процеса с нотариална сделка. Закупеният от Вас имот е прекрасна инвестиция, чиято стойност не само се съхранява, но и нараства с времето.

Изключителни удобства и висок стандарт на живот

4. Поддръжка на комплексите

Вашиият дом или ваканционен имот, в който да се насладите на свободното си време е от изключителна важност, за това ние Ви предлагаме целогодишна поддръжка на територията на комплекса и общите му части. Помислили сме за всичко – от чистотата, която е на първо място, през поддръжката на богато озеленените ни градини до сигурността гарантирана с 24 часово видео наблюдение, жива охрана и ограничен достъп за външни лица.

Доставка и монтаж на висококачествени мебели по избор на клиента

5. Обзавеждане и дизайн

За удобство на нашите клиенти, дизайнерите ни могат да изготвят интериорни проекти изцяло според тяхното задание и изисквания, като ние в последствие можем да поемем изцяло направата на интериорния проект, доставката и монтажа на мебелите, с което да им предложим напълно готов дом, отговарящ на техните желания.