СОФИЯ

Beverly Park

Beverly Park e изключителен, луксозен комплекс с акт 16 (разрешение за ползване) от затворен тип с две бутикови сгради с апартаменти и къщи, разположен в престижния жилищен квартал „Драгалевци“, предлагащ невероятно спокойствие, комфорт, стил и класа.

„Beverly Park“ e изключителен луксозен комплекс от затворен тип с две бутикови сгради с апартаменти и къщи, разположен в престижния жилищен квартал „Драгалевци“, предлагащ невероятно спокойствие, комфорт, стил и класа.

Със своята невероятна, спираща дъха панорамна гледка комплекс „Beverly Park“ е уникален и неповторим. Локацията му го прави привлекателен, защото има бърз и лесен достъп до централната градска част на София, а в същото време сте сред красотата на планината. Красивите планински гледки, изобилието от еко пътеки, чист въздух и тишината, хармонизират по един ненадминат начин с класическата архитектура и богато озеленена визия на „Beverly Park“.

Комплексът се състои от две бутикови жилищни сгради с общо 30 апартамента с различна големина, 14 къщи близнаци в два варианта, както и 2 просторни самостоятелни къщи. Постарали сме се да помислим за вашите нужди независимо от това дали те са свързани със създаването на дом за вашето семейство, осигуряването на уютна и комуникативна столична локация за нуждите на забързания и вечно пътуващ бизнес живот, също така предоставяне на идеална инвестиционна възможност.
Територията на комплекса е с впечатляващ богато озеленен вътрешен парк, водни огледала и басейн, места за отдих и наслада на заобикалящите природни дадености. Част от екстрите и удобствата, на които ще се наслаждават бъдещите жители и техните гости включват подземен паркинг, 24-часова жива охрана, видеонаблюдение, фитнес, сауна, масажно студио, външен басейн, детска зона, състояща се от външен кът за игри и стая за детски партита и забавления, клуб.

  Локация:

  София

  РЗП на обекта::

  12 900 кв.м.2

  Година:

  2023

  SHARE THIS