Созопол

Olympia, Созопол

Комплекс „Olympia“….. райски кът в гората, в близост до брега на морето…

Комбинацията от лукс, елегантност, изисканан стил са едно прекрасно съчетание, което намира приложение в уникалния по свое му комплекс от затворен тип с 8 еднофамилни къщи – Olympia. Комплексът е разположен в района на плажа Каваците, в близост до Созопол,  Районът е един от най- красивите и уникални места в България с природен резерват и  естествени дюни.

Комплексът предлага прекрасни удобства, които ще Ви накарат да се потопите с комфортния свят на лукс и първокласно обслужване: открит каскаден басейн, детски басейн, джакузи, сауна с хималайска сол, парна баня, зона за релакс, ротонда, детска площадка, барбекю, шатри. Красиво оформените зелени площи с екзотична растителност и дървета на територията на комплекса му придават изтънченост. Сигурността на собствениците е гарантирана с контрол на достъпа, 24-часова охрана, видеонаблюдение и целогодишно обслужване.

Разпределението във всяка къща е проектирано по индивидуалните изисквания на клиента с цел да се удовлетворят потребностите на всички.

Още за обекта

  Локация:

  Созопол

  Застроена площ:

  3 500 кв.м.2

  Година:

  2014

  SHARE THIS