За Нас

Prime Developments е име с традиции в строителството. Създаването на сгради не е просто процес, нужно е опит, постоянство, конкурентност, иновативни процеси и технологии и много любов към работата. За това ние от екипа на Prime Developments, водени от опита си в бранша през годините, работим непрестанно, с внимание към всеки детайл и създаваме не просто сгради, а Вашите нови и мечтани домове.
След реализирането на строителството на даден проект ние продължаваме да сме с нашите клиенти като менажираме, поддържаме и се грижим за създадените от нас жилищни и ваканционни комплекси. Отделяме специално внимание на всяка стъпка от процеса по създаване на проектите ни – от избора на подходяща локация и среда, през обмисляне на концепцията и проектирането и подбора на високачествени материалите, до интериорния дизайн и ладшафта.

Компанията е една от първите, които започват реализацията на комплексите от затворен тип, които и до днес остават емблематични на пазара. В нашето портфолио са комплексите „Dawn Park“, „Dawn Park Deluxe“, „Izida Palace I&II“ и „Venera&Anastasia Palace“ в к.к. Слънчев бряг, комплекс „Artur“ в Свети Влас, комплексът от къщи „Olympia“ в Созопол, „Cornelia Deluxe Residence”“ в ски курорта Банско, жилищна сграда „City Jewel“ в София. В момента тече строителството на най-новият ни проект в столицата, в престижния квартал Драгалевци, в подножието на Витоша – „Beverly Park“.

Защо да изберете нас?

Бутикови комплекси

Ние Ви предлагаме недвижими имоти в бутикови жилищни комплекси, отличаващи се с характерна архитектурна стилистика, впечатляващ интериорен дизайн и удобства като СПА, басейни, заведения, забавления за деца и други.

Високо качество

Благодарение на дългогодишния си опит в строителството на бутикови комплекси използваме възможно най-добрите и иновативни материали и технология, за да гарантираме на клиентите си спокойна и качествена среда на живот.

Най-привлекателните локации

Стараем се всичките ни проекти да са в пълна хармония с природата като за целта подбираме подходящите локации в най-предпочитаните морски, ски и СПА курорти, както и в столицата.

Грижа за Вашата собственост

Освен инвеститор и главен изпълнител на проектите ни, ние менажираме и поддържаме комплексите целогодишно. Предоставяме на клиентите ни отлична възможност да получат допълнителен доход от отдаване под наем на техния имот.

Обектите ни са финансово обезпечени

Утвърдили сме се на пазара като надежден инвеститор, нашите обекти са обезпечени финансово от започването до реализирането им. По този начин предоставяме отлична инвестиционна възможност без допълнителен риск.

Нашите Проекти