Слънчев бряг

Dawn Park Deluxe

Комплексът от затворен тип „Dawn Park Deluxe“ се отличава със своята уникална архитектура с аристократичен дух, високо качество и отлични условия за отдих.

Комплекс Dawn Park Deluxe се намира в по-тихата западна част на Слънчев бряг, в непосредствена близост до аква парка и на около 10-15 минути пеша от плажа на курорта.

Състои от две сгради – блок „А“– „Александър Палас” и блок „В“- „Виктория Палас”, свързани помежду си с луксозен лоби бар с рецепция и СПА център, заобиколени от красива градина с шадравани и беседки, кът за отдих и релакс.

Блок „А“ – „Александър Палас“ разполага с 48, а блок „В“ – „Виктория Палас“ с 49 двустайни и тристайни апартаменти, студия, както и мансардни апартаменти с просторни тераси с красива гледка. Разпределенията на апартаментите са направени с цел да се удовлетворят потребностите на клиентите по отношение на функционалност и уютна среда. Комплексът впечатлява със своята аристократична визия, напомняща на красивите сгради в Европейските столици, Монако и Кан.

Проектиран е от водещи български архитекти със дългогодишен опит. Комплексът е проектиран по начин, който да задоволи дори най-ревностните ценители на красотата и изяществото. Наличието на рецепция, целогодишно обслужване, охрана, СПА център, отопляем басейн прави комплекса атрактивен за целогодишно използване от собствениците на апартаменти.

Още за обекта

  Локация:

  Слънчев бряг

  РЗП на обекта::

  5 900 кв.м.2

  Година:

  2012

  SHARE THIS