Слънчев бряг

Venera & Anastasia Palacе

Kато истински ценители на красотата и комфорта, вдъхновени от най-красивите и ексклузивни сгради от световните курорти, ние разработихме този проект специално за Вас.

„Venera&Anastasia Palacе“ е комплексът за тези, които търсят уединението и комфорта едновременно. Комплексът се намира в Слънчев бряг и е разположен в богато озеленен вътрешен парк. Смесът на морския въздух с южните борови аромати създава неповторима атмосфера на спокойствие, тишина и комфорт.

Ние се постарахме органично да използваме и максимално да запазим природните ресурси на този участък – многолетните борове и широколистни дървета, да създадем спокойна и хармонична среда за живеене на собствениците.

Апартаменти с една или две слаплни, студия или таунхаусите са разлопожени в две сгради – Venera Palаce (реализирна през 2015г.) и Anastasia Palace (реализирана през 2017г.)

Удобствата, на които собствениците и техните гости могат да се насладят са: открит басейн тип лагуна, детски басейн, отопляемо джакузи, зона за релакс с шатри, фитнес на открито, екзотична фън-шуй градина, кафене на открито където може да се насладите на богато разнообразие от екзотични коктейли, аперитиви, чаша ароматно кафе и ястия, детска площадка, Wi- Fi – безплатно на територията на комплекса, рецепция, охрана и видео наблюдение в комплекса.

Още за обекта

Anastasia Palace

Сутерен

Етаж 1

Етаж 2

Етаж 3

Етаж 4

Етаж 5

Етаж 6

Venera Palace

Партер

Етаж 1

Етаж 2

Етаж 3

Етаж 4

Етаж 5

Етаж 6

  Локация:

  Слънчев Бряг

  РЗП на обекта::

  10 000 кв.м.2

  Година:

  2015

  SHARE THIS