Списание Unique Estates

Beverly Park

Драгалевци, София
Когато домът е отражение на вашия стил
Beverly Park е бутиков комплекс от затворен тип на Prime Developments International разположен в най-южната и слънчева част на престижния жилищен район Драгалевци, в непосредствена близост до Природен парк „Витоша“. Състои се от две жилищни сгради с общо 30 апартамента, 14 къщи близнаци със самостоятелни дворове и 2 просторни самостоятелни еднофамилни къщи на площ от 11 000 кв.м.
Цялостната концепция на инвеститора е да осигури на живущите една спокойна, сигурна и екологична среда с висока степен на комфорт. Съчетанието от множество удобства, с бърз и лесен достъп до централната градска част са сред основните му преимущества.
Водещо при проектирането е създаването на комплекс, изпипан до най-малкия детайл – от впечатляващ богато озеленен вътрешен парк с алеи, водни огледала и външен басейн, до фитнес, сауна, масажно студио, детска зона с външен и вътрешен кът, просторен подземен паркинг със станции за зареждане на електромобили. Сигурността на обитателите е гарантирана с 24-часова жива охрана, контрол на достъпа и видеонаблюдение.
В комплекса се предлагат както имоти за продажба, така и стилно обзаведени просторни апартаменти и къщи със самостоятелни дворове под наем.
Проектът е в напреднал стадий и се планира въвеждане в експлоатация до края на 2021г.

Статия в списание Unique Estates