Списание Fifty Five

Beverly Park

Перфектно премерена комбинация на удобство на модерен градски дом и усещане за живот сред природата
Луксозният комплекс от затворен тип “Beverly Park” е разположен на площ от 11 000 кв. м. в престижния столичен квартал Драгалевци. Сред богато озеленен вътрешен парк се намират две бутикови жилищни сгради – „East Apartments“ и „West Apartments“ – с общо 30 апартамента, 14 къщи близнаци и 4 еднофамилни къщи.
Комплексът е насочен към динамичните градски хора, които имат много високи изисквания по отношение на дизайн, удобство и функционалност на своите домове, но в същото време имат нужда да намерят спокойствие далеч от забързания градски живот. Водещото при проектиране на комплекса е удовлетворяването на желанието да се чувстваш далеч от града, докато в същия момент си на минути от всяка нужна точка в него.
От всеки от апартаментите се разкрива спираща дъха гледка към планината или града. Освен двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, на разположение са и ексклузивни ВИП пентхаус жилища с просторни панорамни тераси с 360 градуса гледки.
Къщите в “Beverly Park” са диамантът в короната на комлекса, разделени на 3 основни типа:
City Deluxe – модерна градска къща близнак с обща площ от 248 кв.м., етажиран самостоятелен двор и гледки към София и вътрешния парк;
Grand Hillside – просторна къща близнак с обща площ от 309 кв.м., самостоятелен двор и забележителни гледки към планината;
Executive /VIP/ – самостоятелна еднофамилна къща с обща площ от 375 кв.м., забележителни панорамни гледки към планинските върхове и София и обширен частен двор, подходящ за изграждане на самостоятелен басейн;
Жилищата удовлетворят както нуждите на клиентите, които искат семеен имот, така и на тези, които търсят правилната покупки за инвестиционни цели.
„Beverly Park“ – с внимание към всеки детайл
„В днешно време наличието на удобен и функционален апартамент или къща само по себе си не е достатъчно за удовлетворяване на желанията на клиентите, които вече са взискателни и знаят точно какво търсят. Ето защо, сме изградили един комплекс, изпипан до най-малкия детайл – като започнем от изключително добре проектиран вътрешен парк с водни огледала, сред който са ситуирани къщите, минем през удобства като разкошен спа център, фитнес, детски парти кът и просторни паркинги и стигнем до сигурността на живущите, която е гарантирана с жива охрана, контрол на достъпа и видео наблюдение.“ – коментира Даниела Гочева, мениджър продажби в Prime Developments International.

Научете повече на www.beverlypark.bg
By Prime Developments International

www.beverlypark.bg | sales@beverlypark.bg | +359 (0) 879 50 83 50
Beverly Park

Публикация в списание Fifty Five, 29/10/2019г.