Списание Bulgaria On Air

Бутиковият комплекс Beverly Park в квартал „Драгалевци“ е най-новият ексклузивен проект на Prime Developments International разположен в непосредствена близост до планината. Луксозният комплекс от затворен тип се състои от две жилищни сгради с общо 30 апартамента – West Apartments и East Apartments, 14 къщи близнаци и 4 еднофамилни къщи. От тях се откриват красиви планински гледки и панорамни гледки към цяла София.
Beverly Park е насочен към динамичните градски хора, които имат нужда да намерят спокойствие далеч от стреса в града. Удовлетворяваме желанието на живущите в комплекса за чист въздух, екологична околна среда в непосредствена близост до Национален Парк „Витоша“, добре изградена инфраструктура, бърз и лесен достъп до централната градска част.
Внимателно сме подбрали удобствата в комплекса като: богато озеленен вътрешен парк с алеи, места за отдих и детски площадки, детски парти център, СПА център, фитнес, открит басейн, подземен паркинг със станции за зареждане на електромобили, видеонаблюдение, 24-часова жива охрана. Създаването на спокойна и сигурна среда са наш основен приоритет. Голямо предимство за живущите е фактът, че Prime Developments International ще предостави последващо обслужване и поддръжка на комплекса.
Цялостната концепция за проекта е да предоставим на нашите клиенти не просто жилище, а изцяло нов начин на живот в синхрон с природата.
Помислили сме за предпочитанията на всички клиенти, като предлагаме варианти с една, две, три спални и луксозни пентхауси. Площите на апартаментите варират от 71 кв.м. до 446 кв.м. като цените започват от € 110 000 без ДДС.
Къщите в Beverly Park са нашия прочит за съвременен градски дом с площ от 248 кв. м. до 375 кв. м. с цени от € 446 000 без ДДС. Те разполагат със самостоятелни дворове и забележителни панорамни гледки към планината и София.
Осигуряваме на живущите много добра социална среда. Към комплекса проявяват интерес семейства, които търсят по-добро качество на живот и инвеститори, с цел дългосрочно отдаване под наем на международни компании и дипломатически мисии с добра възвръщаемост на инвестицията.

Статии в брой 12/2019г. , 01/2020г. и 02/2020г. – https://www.bgonair.bg/magazines